Carteam Ruton Autoservice
Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Ruton Autoservice

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Ruton Autoservice is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Reeuwijk en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Ruton Autoservice

Alle merken En alle types

Bij Carteam Ruton Autoservice in Reeuwijk vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Ruton Autoservice! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Julie De Kort-Hustinx
Julie De Kort-Hustinx
We hadden een probleem met de vouwwagen. Gelijk geholpen. Binnen een half uur konden we toch nog op vakantie. Super!
Justin Baars
Justin Baars
Je wordt altijd vriendelijk geholpen en de service is top!
Jan De Kort
Jan De Kort
Helemaal goed: tijd en aandacht voor de klant en uitstekende service. Aanrader.
Paul
Paul
Super garage, eerlijke mensen en heel kundig. Rekenen goede prijzen, zijn soepel en meedenkend. Heb hier een auto gekocht voor een klein bedrag, bleek iets mis mee. Dit is ondanks het gebrek aan garantie perfect opgelost. Aanrader
Martijn
Martijn
Nadat we op weg waren naar onze vakantiebestemming en de auto een lekke band had even hier langs gereden. Er werd snel gehandeld en geadviseerd om er een nieuwe band op te laten leggen maar dat dit zonde van onze tijd was als we bij Ruton het zouden laten repareren. Het advies: doorrijden naar de vakantiebestemming en daar het laten repareren. Het reservewiel erop gelegd en er zaten geen kosten aan verbonden. Top service!
Bekijk beoordelingen