Open

24 Maanden Garantie

24 maanden garantie

Carteam Ruton Autoservice

Betrouwbare zekerheid voor uw auto

Bij Carteam Ruton Autoservice bieden we niet alleen de beste service voor uw auto, maar we gaan nog een stap verder met extra zekerheid. Met trots presenteren we onze exclusieve 24 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid. Deze garantie geldt ongeacht welk onderdeel we hebben vervangen of welke reparatie we hebben uitgevoerd. Uw tevredenheid en vertrouwen zijn onze prioriteit en daarom verlengen we onze garantieperiode tot wel twee jaar.

Waar 12 maanden garantie meestal de norm is, streven wij naar de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze goed opgeleide autotechnici, gecombineerd met het gebruik van hoogwaardige kwaliteitsonderdelen, stellen ons in staat om deze 24 maanden garantie te bieden.
 

Een betrouwbare keuze

Bij Carteam Ruton Autoservice begrijpen we dat vertrouwen niet zomaar komt. Onze 24 maanden garantie is niet alleen een belofte, maar een bewijs van onze inzet om uw auto in optimale conditie te houden. We willen dat u met een gerust hart de weg op gaat, wetende dat we achter ons werk staan en u ondersteunen bij eventuele problemen.

Behoud van fabrieksgarantie

U hoeft zich geen zorgen te maken over het behoud van uw fabrieksgarantie wanneer u kiest voor onderhoud bij Carteam Ruton Autoservice. Volgens Europese regelgeving kunnen merkonafhankelijke autobedrijven onderhoud en reparaties uitvoeren zonder dat dit invloed heeft op uw fabrieksgarantie. Onze autotechnici zijn volledig getraind en werken volgens de specifieke fabrieksvoorschriften. We beschikken over geavanceerde apparatuur en monteren kwaliteitsonderdelen om ervoor te zorgen dat uw garantie volledig behouden blijft.

Carteam Ruton Autoservice
Carteam Ruton Autoservice

Professioneel onderhoud voor elk merk

Onze autotechnici zijn experts in hun vakgebied en worden voortdurend ondersteund met de nieuwste kennis en technologie. Of uw auto nu gloednieuw is of al enige tijd op de weg is, wij bieden betrouwbare en betaalbare service die aan de hoogste normen voldoet. Bij Carteam Ruton Autoservice geloven we dat kwaliteit geen compromis is, en daarom kunt u op ons rekenen voor eersteklas onderhoud en reparaties.

Maak vandaag nog een afspraak

Kies voor onze 24 maanden garantie en ontdek de wereld van zorgeloos autorijden. Geef uw auto de zorg die het verdient en maak vandaag nog een afspraak bij Carteam Ruton Autoservice.
Neem voor de voorwaarden contact op met Carteam Ruton Autoservice.

AFSPRAAK MAKEN

Auto onderhoud

Waarom Carteam Ruton Autoservice?

Bij Carteam Ruton Autoservice staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Ruton Autoservice is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN