Carteam Ruton Autoservice
Open

Acties

Carteam zomercheck Actie

Carteam Ruton Autoservice

ZOMERCHECK, DAT RIJDT WEL ZO PRETTIG

Stelt u zich het eens voor: op weg naar het zonnige zuiden. En dan met autopech langs de weg staan. Langsrazend verkeer aan de ene kant en huilende kinderen aan de andere kant. Dan wordt de start van de vakantie ineens een nachtmerrie.  Voor vertrek een zomercheck van uw auto voorkomt een hoop ellende.

CONTACT

TOPFIT VOOR TOPPRESTATIES

De auto wordt tijdens vakanties veel zwaarder belast dan bij het normale dagelijks gebruik. Het is dan ook extra belangrijk dat de auto helemaal in orde is. Een zomercheck geeft hier een goed inzicht in de actuele conditie van uw auto en kan veel leed besparen.

CARAVAN ACHTER DE AUTO
Het spreekt voor zich, een caravan achter de auto belast de auto extra. Zo moeten de motor en remmen meer werk verrichten. Ook het koelsysteem, de banden en het remsysteem moeten 100% in orde zijn.

HOGER STROOMVERBRUIK
Maar er zijn nog meer aandachtspunten. Zo wordt ook veel meer stroom verbruikt door bijvoorbeeld ventilatoren die de motor extra moeten koelen bij heet weer. Ook de airco, de koelkast en navigatieapparatuur vragen extra stroom, de accu en dynamo moeten hiervoor topfit zijn.

 

CONTACT

Carteam Ruton Autoservice
Carteam Ruton Autoservice

WAT WIJ CONTROLEREN

Met een zomercheck controleren we uw auto op alle belangrijke punten, zodat u onbezorgd en veilig naar uw vakantiebestemming kan vertrekken.

 

Motorolie
Koelsysteem
Remsysteem
Ventilateurriem/Multisnaar
Verlichting en ruitenwissers
Banden

CONTACT

Auto onderhoud

Waarom Carteam Ruton Autoservice?

Bij Carteam Ruton Autoservice staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Ruton Autoservice is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN