Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Ruton Autoservice

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Ruton Autoservice is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Reeuwijk en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Ruton Autoservice

Alle merken En alle types

Bij Carteam Ruton Autoservice in Reeuwijk vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Ruton Autoservice! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Jennifer de Jong
Jennifer de Jong
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Ruton Autoservice tijdens het aankopen van mijn auto. Niet alleen hadden ze een zeer uiteenlopende voorraad waar voor ieder wat wils te vinden was, maar ook de afhandeling van problemen na de verkoop was uitstekend. Het personeel bij Ruton Autoservice was zeer behulpzaam en vriendelijk. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en hebben mij geholpen bij het vinden van de perfecte auto. De afhandeling van de garantie was vlekkeloos en snel geregeld! De auto die ik heb gekocht was in uitstekende staat en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ik kon met een gerust hart de weg op, wetende dat ik een goede auto had aangeschaft. Al met al kan ik Ruton Autoservice van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto. Met hun diverse voorraad, uitstekende service en professionele afhandeling van garantie, maken ze de aankoopervaring echt top. Dank je wel Ruton Autoservice voor de geweldige service en auto!
Hans van gilde
Hans van gilde
Zeer tevreden met dit bedrijf, goede prijs kwaliteit verhouding. Denken met je mee en vervangen geen onnodige onderdelen! Dank en tot de volgende apk.
Nina Van Moorter
Nina Van Moorter
Heel vriendelijk en hulpvaardig. Bij pech op de autosnelweg nabij Reeuwijk werd mij deze garage geadviseerd (nadat ik door tijdelijke maatregelen terug enigszins kon rijden). Zij namen onmiddellijk de tijd om te kijken of het probleem soms eenvoudig op te sporen/te verhelpen was. Jammer genoeg was dit niet het geval maar ik ben heel dankbaar voor het nazicht en advies!
jamel deijkers
jamel deijkers
Heel fijne garage! Heb nu al een aantal keer mijn auto achtergelaten voor kleinere service als grotere reparaties, altijd heel tevreden met het resultaat geweest. Je wordt keurig te woord gestaan, ze zijn superflexibel, vakkundig en betrouwbaar.
Bekijk beoordelingen