Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Ruton Autoservice

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Ruton Autoservice is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Reeuwijk en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Ruton Autoservice

Alle merken En alle types

Bij Carteam Ruton Autoservice in Reeuwijk vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Ruton Autoservice! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Ruton Autoservice.

Meer informatie

Carteam Ruton Autoservice

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Sander Koot
Sander Koot
Zelf een foutje gemaakt met het inplannen van een afspraak. Ondanks alle drukte hebben ze toch de tijd gemaakt om de banden te vervangen! Eerdere ervaringen ook al top!
Danielle Anders
Danielle Anders
Kom er al jaren wordt er netjes geholpen
Dion Breedijk
Dion Breedijk
Kreeg opeens storing in de auto ( Motormanagement lampje ) Gebeld naar Ruton in reeuwijk en kon dezelfde dag langs komen om de auto uit te lezen. Een zeer vriendelijke en vooral behulpzame monteur heeft de auto uitgelezen en de storing meteen verwijderd. Monteur is direct gaan rijden met de auto en de auto rijd weer top ! Natuurlijk zo blij als een klein kind en vroeg wat de kosten hiervan waren. Ik kreeg als antwoord service van ons meneer !!! Dus op dezelfde dag kon ik langs komen en dan gewoon service krijgen terwijl dit de eerste keer is dat ik mijn auto hier heb gebracht ! Ik weet waar ik voortaan naar toe gaat mocht ik problemen met mn auto hebben ! Ruton hartstikke bedankt voor de super snelle service echt helemaal top !!! Jullie gaan mij zeker terug zien en zal jullie zeker aanraden nogmaals hartstikke bedankt en monteur in kwestie je bent een topper !!!
Martijn
Martijn
Nadat we op weg waren naar onze vakantiebestemming en de auto een lekke band had even hier langs gereden. Er werd snel gehandeld en geadviseerd om er een nieuwe band op te laten leggen maar dat dit zonde van onze tijd was als we bij Ruton het zouden laten repareren. Het advies: doorrijden naar de vakantiebestemming en daar het laten repareren. Het reservewiel erop gelegd en er zaten geen kosten aan verbonden. Top service!
Linda Melchers-den Dulk
Linda Melchers-den Dulk
Ik heb sinds kort kennis gemaakt met deze garage via bekenden, na lang een andere vaste garage gehad te hebben. Maar daar liepen ze vast op het niet te vinden probleem van mijn 18 jarige auto. Deze garage heeft het snel, vakkundig en doelgericht opgepakt en waren ze snel achter het probleem. Ik ben meteen overgestapt naar deze garage ben erg tevreden. En leuk meegenomen; de sfeer van de garage is ook nog eens authentiek en dat van een echt familiebedrijf. Top!
Bekijk beoordelingen