Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Ruton Autoservice

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Ruton Autoservice is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Reeuwijk en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Ruton Autoservice

Alle merken En alle types

Bij Carteam Ruton Autoservice in Reeuwijk vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Ruton Autoservice! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Henk de Vries
Henk de Vries
Vandaag langs geweest voor de APK, perfect geholpen. Vriendelijke service en een duidelijk verhaal, zonder verdienmodel van een dealer eromheen. Jullie hebben een vaste klant erbij!
Nina Van Moorter
Nina Van Moorter
Heel vriendelijk en hulpvaardig. Bij pech op de autosnelweg nabij Reeuwijk werd mij deze garage geadviseerd (nadat ik door tijdelijke maatregelen terug enigszins kon rijden). Zij namen onmiddellijk de tijd om te kijken of het probleem soms eenvoudig op te sporen/te verhelpen was. Jammer genoeg was dit niet het geval maar ik ben heel dankbaar voor het nazicht en advies!
jamel deijkers
jamel deijkers
Heel fijne garage! Heb nu al een aantal keer mijn auto achtergelaten voor kleinere service als grotere reparaties, altijd heel tevreden met het resultaat geweest. Je wordt keurig te woord gestaan, ze zijn superflexibel, vakkundig en betrouwbaar.
Sandra Oudshoorn
Sandra Oudshoorn
Normaal gaan we altijd naar onze Toyota dealer, maar nu moesten de banden worden vervangen en hadden we wat parkeerschade aan de bumpers en een kras en een deuk aan de 2 zijdeuren. Dus bij Ruton geïnformeerd naar de mogelijkheden en de kosten. Eschwin, dank voor je offerte en goede adviezen! Zo wisten we precies waar we aan toe waren. Natuurlijk nog wel even spannend hoe de schade hersteld zou worden. Maar daar was niets meer van te zien. De auto ziet er weer TOP uit. En.. bij het verwisselen van de banden zag de monteur dat 2 velgen uit balans waren.. dus ons jarenlange probleem van "cupping" (zo zei de dealer) is nu ook verholpen. De auto rijdt weer als een zonnetje. Dank Team Ruton voor de goede zorg en aandacht!
harry keunen
harry keunen
Snelle diagnose geen fratsen hier werken Vaktechnische monteurs die alle auto merken repareren Prijstechnisch prima in orde.
Bekijk beoordelingen